portfolio

Cultureel aanbod voor scholen 

op één centraal punt

Verbinding tussen vraag en aanbod

vraag nu inlog-gegevens aan

Wat is het Cultuurkaart-dossier?

Het Cultuurkaart-dossier is een digitale mix van een portfolio, een dossier en een tijdlijn. Het is een aanvulling op de CJP Cultuurkaart: het structureert de culturele ontwikkeling van leerlingen op een wijze die past bij de belevingswereld van de leerlingen en de kaders en de eisen die de docent, de school en de inspectie stellen.

Met de CJP Cultuurkaart zijn vak- en klasoverstijgende culturele activiteiten te boeken die allemaal onderdeel zijn van de culturele ontwikkeling van de leerling. Met het Cultuurkaart-dossier kunnen die ontwikkelingen, maar ook de leerlijnen en de samenhang inzichtelijk worden gemaakt.

Daarom plaats je jouw aanbod in het Cultuurkaart-dossier

Koppeling met Google Docs en Office 365 in Mijn Leeromgeving

Verbinding tussen vraag en aanbod

Docenten kunnen naar eigen keuze opdrachten of gekocht aanbod van culturele instellingen aan het dossier toevoegen. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van de database met culturele opdrachten en aanbod.

Koppeling met Google Docs en Office 365 in Mijn Leeromgeving

Eenvoudig in contact met jouw doelgroep 

Kunstvak docenten kunnen in de databank grasduinen en kiezen voor cultureel aanbod. Aanbod voor hele groepen of individueel individueel gebruik vind zijn plek. Na aanschaf van jullie aanbod kunnen ze er mee aan de slag.

Etalage voor culturele instellingen en je aanbod

Het cultureel aanbod, de lesbrieven én de eventuele (online) opdrachten geplaatst door de instelling kan gekozen worden door de docent. Na het kiezen en eventueel betalen is het aanbod online beschikbaar. 

Alle bestandsformaten zonder opslaglimiet

Je mag zelf kiezen hoe je het aanbod opmaakt en invult. Hierbij kan je gebruik maken van je eigen bestaande opdrachten, zoals lesmateriaal, lesbrieven, video's, afbeeldingen en andere vormen (zonder opslaglimiet).

Voor alle devices, op school en op locatie

Toegankelijk via elk device en beschikt over een speciale app. Opdrachten kunnen altijd en overal worden verwerkt en gedeeld. Leerlingen kunnen dus deelnemen vanuit huis, op school of bij jullie op locatie!

Service bij digitaliseren van je aanbod 

Het team van Apprentice staat altijd voor je klaar om je te helpen via de chat, mail en telefonisch tijdens kantooruren.

ckv@apprenticexm.nl

Tel. nr. 026 361 7300

Koppeling met Google Docs en Office 365 in Mijn Leeromgeving

Geen kosten voor plaatsen van aanbod

Er zijn géén kosten verbonden aan het plaatsen van opdrachten in de database. Boekingen gaan via CJP.nl precies zoals jullie dat gewent zijn. Bij de gemaakte opdrachten is het ook mogelijk om een omschrijving, banner en/of URL van de organisatie te plaatsen.
PWS omgeving online groepjes maken

Voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs

Alle leerlingen in het voortgezet onderwijs kunnen gebruik maken van het aanbod wat jullie verkocht hebben of hebben aangeboden in de databank van het Cultuurkaart-Dossier. 

PWS omgeving online groepjes maken

Zowel groepsaanbod als individueel aanbod

Docenten kunnen naar eigen keuze opdrachten aan het dossier toevoegen. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van de database met culturele opdrachten. Daarnaast kunnen kunstvak docenten hier kiezen voor cultureel aanbod, voor hele groepen of individueel aanbod. 

Vraag je inlog-gegevens aan!

In de database voor het Cultuurkaart-dossier komt het volledige culturele aanbod voor scholen samen op één centraal punt. Door ook jullie aanbod te plaatsen in deze databank en op CJP.nl bieden wij jullie de mogelijkheid om eenvoudiger met méér scholen in contact te komen.