Gepersonaliseerd leren via gamification

Veelgestelde vragen Apprenticexm

Waar kan Apprentice jou mee helpen? 

                   

Veelgestelde vragen

Geschiedenis

- Hoe is Apprentice begonnen?
In 2004 is Apprentice begonnen met het maken van schoolkranten. Door de jaren heen heeft Apprentice door samenwerkingen met verschillende scholen en bedrijven zichzelf ontwikkeld tot een fullservice digitale leeromgeving aanbieder. Sinds 2012 zet Apprentice deze kennis online in om docenten en leerlingen zo goed mogelijk te faciliteren. Voor ons werk zijn we in 2014 beloond met een IPON award. Deze award hebben wij mogen ontvangen voor onze profielwerkstuk module. We kijken uit naar de toekomst en hopen met nog meer scholen samen te werken.

Algemeen

- Hoe gaan jullie om met de privacy van jullie gebruikers?
Apprentice acht zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens van het grootste belang. Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij de verwerking houden we ons aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de "AVG"). Deze Privacyverklaring zet uiteen hoe wij uw gegevens verzamelen en gebruiken, in overeenstemming met de AVG.

Voor de uitgebreide uitleg zie: https://apprenticexm.nl/privacy/


- Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe log ik nu in?
Als je je wachtwoord kwijt bent heb je altijd de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit doe je door naar de inlogpagina van Apprentice te gaan en hier op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken.

Jaarboeken

- Wat is het BTW Percentage?
Het BTW percentage betreft 9%


- Wat is een softcover?
Een softcover is een boek met een flexibele omslag. Deze omslag wordt doorgaans gemaakt van sulfaatkarton. Echter, andere opties zijn ook mogelijk. Een softcover wordt garenloos gebrocheerd, oftewel gelijmd óf genaaid gebrocheerd.

- Wat is een hardcover?
De naam zegt het eigenlijk al: het is een boek met een harde kaft, ook wel een genaaid gebonden boek genoemd. Het boek bestaat uit drie onderdelen: de omslag, het boekblok en de schutbladen.

De omslag wordt doorgaans gemaakt van grijskarton en omplakt met bedrukt papier. Ook worden er weleens andere materialen gebruikt, zoals linnen of kunstleer in combinatie met een mooie preeg en/of foliedruk. Om de bedrukking van de omslag te beschermen, wordt deze standaard voorzien van laminaat. Je hebt hierbij de keuze uit glans of krasvast matlaminaat.

- Is het mogelijk om pagina’s bij te bestellen?
Ja, dit is mogelijk! Per A4 pagina wordt er een extra €0,10 cent gerekend. Voor een A5 pagina wordt er €0,075 cent gevraagd.

- Hoeveel tijd hebben we nodig voor het jaarboek?
Elk jaar hebben wij vier vaste deadlines. Afhankelijk van wanneer het jaarboek contract begint heb je zoveel dagen de tijd.

- Welke formaten zijn er mogelijk?
A4, A5, 16 x 24

- Waar worden de jaarboeken in opgemaakt?
Wij hebben een eigen editor, waarbij je pagina voor pagina het jaarboek opmaakt.

- Wie kunnen er aan het jaarboek werken?
Leerlingen, docenten, ouders, particulieren

- Hoe gaat het met de betaling van de jaarboeken?
Via factuur en soms met aanbetalingen.

Mijn Leeromgeving

- Wat is het BTW Percentage?
Het BTW percentage betreft 9%

App

- Wanneer kan ik gebruik maken van de Apprentice App?
Iedereen kan de Apprentice App via de Playstore, etc. gratis downloaden.


- Wat kan ik met de Apprentice App?
Met de app kunnen leerlingen eenvoudig hun opdrachten inleveren. Voorbeeld: ze moeten een foto maken van hun kunstwerk. Dit kunnen ze dan in een handomdraai uploaden via de app.