Tips & Tricks

In onze online vormgevingstool maak je de mooiste en leukste pagina's voor jullie jaarboek. 
Zonder redactie komt er geen jaarboek. Zorg ervoor dat je een leuke en enthousiaste groep leerlingen bij elkaar verzamelt, zodat jullie samen aan de slag kunnen met het jaarboek. 
Heb je tijdens het maken van je jaarboek een vraag? Stel deze dan niet aan je docent maar neem direct contact met ons op via de chat. Elke werkdag zijn wij van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via de chat. 
Voorbeelden Jaarboeksjablonen Apprentice

Vraag ons inspiratieboek aan 

Het inspiratieboek van Apprentice staat boordevol mooie sjablonen, handige tips en voorbeelden van andere scholen. Bekijk ook eens op school de jaarboeken van voorgaande schooljaren, ook daar kun je mooie ideeën uit halen. 
Webinar: Jaarboek maken op 25 november
Tijdens onze online instructie krijgt de redactie uitleg over de werking van de editor. Ook krijgt de redactie allerlei handige tips over vormgeving. Uiteraard staan de medewerkers van Apprentice altijd klaar om je verder te helpen.
Voorbeelden portal Jaarboeksjablonen Apprentice
Er staan allerlei verschillende stijlen in onze editor om te gebruiken. Het scheelt zoveel tijd als je met goed werkende sjablonen werkt. Ieder jaar zorgt onze grafisch vormgeefster, Sandy, ervoor dat er weer nieuwe, originele sjablonen klaar staan in de editor.
Het inspiratieboek van Apprentice staat boordevol mooie sjablonen, handige tips en voorbeelden van andere scholen!

Deze scholen werken al samen met ApprenticeHet inspiratieboek van Apprentice staat boordevol mooie sjablonen, handige tips en voorbeelden van andere scholen.

Apprentice covervoorbeelden sjablonen
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen!