Wat is een jaarboek?

Een jaarboek is een boek vol met foto’s en teksten waarin je de fantastische herinneringen aan jouw schoolperiode bewaart. Het jaarboek van Apprentice is meestal bedoeld voor onderwijsinstellingen zoals basisscholen, middelbare scholen, hogescholen of universiteiten. De belangrijkste activiteiten van de voorgaande jaren, zoals gala’s, reizen, sporttoernooien en veel andere activiteiten worden vastgelegd. Al je favoriete foto’s zijn verzameld in één groot boek.

In het jaarboek zijn vaak leerlingpagina’s te vinden. Dit zijn pagina’s waarop per leerling de schoolfoto’s van het eerste en laatste schooljaar worden geplaatst, aangevuld met een stukje tekst of quote van de leerlingen zelf.

Docenten maken, uiteraard in samenwerking met leerlingen, het boek op en hebben over het algemeen de regie in handen voor de opmaak. Zo ontstaat er voor elke school een uniek jaarboek!

Naast scholen kunnen ook bedrijven, verenigingen of clubs een jaarboek bij Apprentice maken.

Inspiratie voor het jaarboek

Onze jaarboeksjablonen

Onze jaarboeksjablonen bestaan vaak uit verschillende thema’s. Dit is het concept of idee waar het ontwerp van het jaarboek op is gebaseerd. Met het gebruik van onze sjablonen krijg je een mooie eenheid in het boek.

Start nu direct met het maken van een jaarboek!