Maak het jaarboek in zes stappen

Een jaarboek is een boek vol met foto’s en teksten waarin je de fantastische herinneringen aan jouw schoolperiode bewaart. Het maken van een jaarboek kost vaak meer tijd dan je in eerste instantie denkt. Toch kun je het jezelf gemakkelijker maken door onze zes stappen te volgen. 

Stel een goede redactie samen

Zonder redactie komt er geen jaarboek. Zorg ervoor dat je een leuke en enthousiaste groep leerlingen bij elkaar verzamelt, zodat jullie samen aan de slag kunnen met het jaarboek. 
Voorbeelden Jaarboeksjablonen Apprentice

Vraag ons inspiratieboek aan

Het inspiratieboek van Apprentice staat boordevol mooie sjablonen, handige tips en voorbeelden van andere scholen. Bekijk ook eens op school de jaarboeken van voorgaande schooljaren, ook daar kun je mooie ideeën uit halen. 
Webinar: Jaarboek maken op 25 november

Volg onze online workshop over het maken van een jaarboek

Tijdens onze online instructie krijgt de redactie uitleg over de werking van de editor. Ook krijgt de redactie allerlei handige tips over vormgeving. Uiteraard staan de medewerkers van Apprentice altijd klaar om je verder te helpen.

Maak een jaarboek in de editor van Apprentice

In onze online vormgevingstool maak je de mooiste en leukste pagina's voor jullie jaarboek. 
Voorbeelden portal Jaarboeksjablonen Apprentice

Maak gebruik van één van onze sjablonen

Er staan allerlei verschillende stijlen in onze editor om te gebruiken. Het scheelt zoveel tijd als je met goed werkende sjablonen werkt. Ieder jaar zorgt onze grafisch vormgeefster, Sandy, ervoor dat er weer nieuwe, originele sjablonen klaar staan in de editor.

Stel je vragen via onze online chat

Heb je tijdens het maken van je jaarboek een vraag? Stel deze dan niet aan je docent maar neem direct contact met ons op via de chat. Elke werkdag zijn wij van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via de chat. 

Start nu direct met het maken van een jaarboek!