Wanneer begin je met het maken van het jaarboek?

De start van het laatste jaar op school is altijd spannend. Je bent druk bezig met de voorbereidingen in de hoop dat je straks school mag verlaten. Na al die jaren op deze school, heb je genoeg meegemaakt op jouw school om er een boek over te schrijven! Een jaarboek is een prachtige manier om de ervaringen te bundelen, zodat je ze altijd kan teruglezen. Het jaarboek is een echte must-have als het gaat om de herinneringen van de leerlingen.

Het is natuurlijk nooit te vroeg om te beginnen met het jaarboek. Wij adviseren om aan het begin van het schooljaar al contact met ons op te nemen. Aangezien er veel verschillende activiteiten op school plaatsvinden en het verzamelen van alle informatie gewoonweg veel tijd in beslag neemt, is het slim om op tijd te starten. Begin je op tijd, dan kun je dus het hele jaar door pagina’s vullen in het jaarboek.

Voor laatkomers: geen paniek! We helpen je graag om het jaarboek zo snel en eenvoudig mogelijk in elkaar te zetten. We denken altijd in mogelijkheden en kijken graag samen naar een passende oplossing.  

Benieuwd naar de onderdelen in het jaarboek? Lees hier meer!

  

Start nu direct met het maken van een jaarboek!