De Persoonlijke tijdlijn:

een digitale CV voor leerlingen

Persoonlijke tijdlijn Apprentice

De Persoonlijke tijdlijn geeft inzicht in de activiteiten van jouw leerlingen

Leerlingen kunnen vanuit een portfolio een ingeleverde opdracht aan hun persoonlijke tijdlijn toevoegen. Ook kunnen zij hier externe ervaringen, zoals een bezoek aan een culturele instelling of een stage, toevoegen. Zo kunnen de leerlingen hun ontwikkeling in vaardigheden, kennis en ervaringen bijhouden met de tijdlijn. De persoonlijke tijdlijn kan zo functioneren als een digitale CV voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. 

Voor mentoren en docenten biedt de persoonlijke tijdlijn een gestructureerd inzicht in de activiteiten van hun leerlingen, zowel van de schoolactiviteiten als de extra curriculaire activiteiten. Op deze manier kunnen scholen met Mijn Leeromgeving van Apprentice de gehele ontwikkeling van de leerlingen inzichtelijk houden. 

Daarom kies je voor een persoonlijke tijdlijn

Leerjaar overstijgend

De persoonlijke tijdlijn is volledig naar eigen inzicht in te richten en daardoor geschikt voor alle leerjaren. 

Koppeling met Google Docs en Office 365 in Mijn Leeromgeving

Een waardevol digitaal CV

Leerlingen oefenen alvast met het benoemen van afgeronde activiteitein, zowel binnen als buiten schooltijd, die relevant zijn voor hun eigen ontwikkeling. Zo leren ze het maken van een CV en het tonen van hun eigen competenties en vaardigheden.

PWS omgeving online groepjes maken

Ook na de middelbare school inzetbaar

Leerlingen en docenten werken volledig online. De link naar de persoonlijke tijdlijn blijft bewaard ook na de middelbare schooltijd. Leerlingen hebben ten alle tijde toegang. De persoonlijke tijdlijn kan zo ingezet worden voor de aanmelding bij een vervolgstudie.

We komen graag met je in contact om mee te denken over de vraagstukken op jullie school. Met onze jarenlange ervaring in het voortgezet onderwijs en het ontwikkelen van ICT-oplossingen willen we je graag van dienst zijn.


Stuur ons je vraag: We zoeken samen een passende inrichting die past bij jullie school!

Maak kennis met onze andere modules:

Maak loopbaanontwikkeling inzichtelijk met het LOB-dossier

In het LOB-dossier in Mijn Leeromgeving reflecteert de leerling op zijn ervaringen en eigen handelen, aan de hand van de door jou vooraf gestelde opdrachten, kaders en eisen. Naast uw eigen opdrachten kun je ook kiezen voor de methode 'De Wereld van LOB': een doorlopende leerlijn voor loopbaanontwikkeling van de brugklas tot en met het examenjaar.

Profielwerkstukken: volg de voortgang van uw leerlingen

De profielwerkstuk module stelt de PWS-coördinator en en de docent in staat om op een overzichtelijke manier de voortgang van het profielwerkstuk van de leerlingen te monitoren.
De Stage module: Organiseer alle stages op één plek

Organiseer en actualiseer alle stages van jouw school op één plek met onze Stage module. Leerlingen kunnen zelfstandig uit een breed  aanbod van stages kiezen.