Esmeralda van der Pluijm (Charles de Foucauld) over het jaarboek in samenwerking met Apprentice

Wat staat er in het jaarboek?

"Het maken van een jaarboek is niet zomaar gedaan, door de sjablonen wordt het eenvoudiger."

Het jaarboek maken is serieus veel werk. Dat is één ding dat zeker is. Daarbij ben ik ook nog een keer iemand die hele hoge eisen stelt aan het maken van het jaarboek. De software wordt steeds gebruiksvriendelijker en dat zorgt ervoor dat we op een zo min mogelijk arbeidsintensieve manier heel veel kunnen bereiken. En het is nog steeds heel veel werk. 

Ik zeg zelf altijd dat het maken van een jaarboek niet zomaar gedaan is, door de sjablonen wordt het eenvoudiger. Ik ben zelf nog al van de opmaak, maar doordat je een thema kan kiezen en je alles erbij hebt, zorgt dat ervoor dat je heel fijn en heel snel een boek hebt dat bij elkaar past. 

Als er een vraag is dan wordt er onmiddellijk gereageerd en als er een hulpvraag is dan wordt het direct gedaan. Een voorbeeld het feit dat ik een mooi sjabloon had gevonden, alleen de kleuren waren niet passend bij de schoolkleuren. Daar stuurde ik een mailtje over met de vraag hoe ik dat kon aanpassen. Dat was helaas niet mogelijk. Toen ik de vraag stelde of de kleuren eventueel aangepast zouden kunnen worden, kon dat zo binnen twee dagen gedaan worden. Zo kon ik er direct een sjabloon van maken om deze te hergebruiken. En dat is nou echt tekenend voor Apprentice. 

Goede kwaliteit

Betrouwbaar

Klantgericht

Start nu direct met het maken van een jaarboek!