De voordelen van onze sjablonen

Voorbeelden portal Jaarboeksjablonen Apprentice

Ieder jaar de nieuwste sjablonen 

Er staan allerlei verschillende stijlen in onze editor om te gebruiken. Het scheelt zoveel tijd als je met goed werkende sjablonen werkt. 

Ieder jaar zorgt onze grafisch vormgeefster, Sandy, ervoor dat er weer nieuwe, originele sjablonen klaar staan in de editor. 

Voorbeelden Jaarboeksjablonen Apprentice

Verschillende soorten pagina's beschikbaar

Bij ieder sjabloon zijn verschillende pagina's te kiezen. Zo zijn er meerdere leerlingenpagina's en kun je kiezen uit één, twee, drie of meer leerlingen op 1 pagina. Daarnaast hebben wij een speciale mentorpagina, klassenpagina en pollpagina ontworpen voor jullie! Hieronder zie je een aantal voorbeelden van deze verschillende pagina's. 
Apprentice covervoorbeelden sjablonen

Alle sjablonen zijn aanpasbaar

Wanneer je de indeling van de sjablonen grotendeels mooi vindt maar nog niet helemaal perfect, dan pas je de sjablonen heel eenvoudig aan. Bedenk daarbij goed wat je wil en nodig hebt. Zo kun  je ervoor kiezen om alleen de foto uit het laatste jaar te plaatsen en de brugklasfoto te verwijderen. Eigen aangepaste sjablonen kun je ook heel eenvoudig opslaan, om ze vervolgens op andere pagina's te gebruiken. Super handig!

Gepersonaliseerde sjablonen

Wij kunnen handige sjablonen voor het jaarboek ontwerpen in jullie eigen huisstijl. Zo kan de redactie van het jaarboek er direct mee aan de slag gaan én krijgt het een professionele uitstraling. 

Overtuigd? Start vandaag nog!