Loes Bosma (Aeres) over het jaarboek in samenwerking met Apprentice

Sinds schooljaar 2021-2022 werken we samen met Loes Bosma van Aeres VMBO en MBO: onze eerste samenwerking met een overkoepelende scholengroep. Al jarenlang werkten we met enkele locaties van de scholengroep samen voor hun eigen jaarboek maar sinds vorig schooljaar is de behoefte ontstaan om de werkwijze binnen de scholengroep te structureren, en belangrijker, uniform te maken. Loes Bosma werkt op de centrale afdeling Marketing & Communicatie van Aeres VMBO en MBO

"Wij waren zoekend naar een goede tool die ons vooral zou ontlasten en dat hebben wij bij Apprentice gevonden"

Het contact met Apprentice was vanaf het begin harstikke fijn. Wij maakten eerder het jaarboek via een vormgever die voor ons werkte. Die maakte voor verschillende locaties de jaarboeken, dat was een enorme klus. Dus we waren op zoek naar een goede tool die ons vooral zou ontlasten en dat hebben we bij Apprentice gevonden. Ik kwam Apprentice tegen via internet en hoorde van enkele locaties al goede ervaringen. Al snel kwam ik met Tim in contact en dat contact was meteen heel fijn en open. Ook was het snel duidelijk dat jullie het heel goed voor ons konden regelen. 

We begrepen al snel dat jullie zelfs een sjabloon in onze huisstijl konden maken. We hebben een meeting gehad met jullie grafisch vormgeefster Sandy en haar onze huisstijl en wat voorbeelden laten zien. Daarop is zij aan de slag gegaan met verschillende templates en dat was meteen raak, echt harstikke goed. De enkele aanpassingen konden zo doorgevoerd worden, super flexibel. 

Wat jullie vanaf het begin al zeiden, hebben jullie waargemaakt. Vooral dat jullie alles uit handen nemen, ook het contact met alle locaties. Dat doen jullie harstikke top. Ook zien de jaarboeken er uiteindelijk mooi uit. Als ik ergens tegenaan loop, dan reageert er altijd snel iemand en wordt het opgelost. We hebben alleen maar positieve verhalen gehoord van alle gebruikers van de locaties, dat is dus heel erg fijn!


Als Apprentice in je opkomt, waar denk je dan aan? 

Een hele fijne partner

Fijne editor

Super goede Service

Persoonlijk contact

Gebruiksvriendelijk

Betrouwbaar

Start nu direct met het maken van een jaarboek!