Digitale leeromgeving

Mijn Leeromgeving

Dankzij onze ervaring in het onderwijs, bieden wij een complete digitale oplossing op maat

Wat is Mijn Leeromgeving van Apprentice?

Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een elektrische leeromgeving (ELO) ontwikkeld. Samen onze kennis over het onderwijs en met feedback van docenten hebben we een complete omgeving gebouwd die gemakkelijk en veilig in gebruik is. Onze focus ligt op een goede ondersteuning van leerprocessen, ongeacht de onderwijsmethode, en een inzichtelijke begeleiding van de leerlingen. 


Mijn Leeromgeving is naar wens in te richten met verschillende modules. Ben je benieuwd naar onze digitale oplossing voor jouw school? 

Jouw eigen vraagstuk: dat vraagt om maatwerk!

Online werken aan het Plusdocument

Onze maatwerkoplossingen voor het voortgezet onderwijs

Vaak hebben scholen vraagstukken die specifiek bij hun eigen behoeftes aansluit. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van ICT oplossingen in het voortgezet onderwijs en willen graag meedenken op een digitale oplossing op maat. Wij hebben ons eigen ICT- team in huis, waardoor we snel kunnen schakelen bij het ontwikkelen van onze software. 

Van digitale formulieren tot een vakspecifieke module; er zijn veel mogelijkheden waar we graag met je over in gesprek willen gaan! Benieuwd naar de mogelijkheden voor maatwerk? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met één van onze consultants. 

Dit zeggen onze klanten over Mijn Leeromgeving

"Gebruiksvriendelijk en doeltreffend"
"Het is heel prettig werken met Apprentice. Een vast contactpersoon en een helpdesk voor zowel leerlingen als docenten maken dat de communicatie soepel verloopt. De online omgeving helpt leerlingen op afstand samen te werken en brengt in kaart hoe er wordt samengewerkt. Gebruiksvriendelijk, doeltreffend en gemak. Dat omschrijft de samenwerking met en het gebruik van Apprentice. Wij zijn tevreden!"
Iris van der Meer

Wateringse Veld College

"Goede ondersteuning!"
"De samenwerking met Apprentice ervaren wij als zeer goed! Ondanks de grootte van onze school en daarbij komende hulpvragen worden deze direct en adequaat opgepakt en aangepakt. Wij zijn op het Segbroek enorm tevreden over de samenwerking; de voortgang van de leerlingen in het digitale proces is enorm belangrijk en daar worden wij zeer goed bij ondersteund!"

Helmy van Dam

Segbroek College

"Het werkt heel goed"

“Het werkt heel goed. Zojuist mijn eerste digitale les gegeven. Het was even uitvogelen hoe ik het beste mijn presentatie kon uploaden naar de les, maar het werkte allemaal op tijd. Heel erg bedankt voor de hulp!”

Wouter Vaes

Philips van Horne

Ontdek het zelf!

Wil je net als bovenstaande scholen Mijn Leeromgeving van Apprentice zelf gaan ervaren? Wij kunnen je toegang geven tot jouw eigen demo-omgeving waar je onze functionaliteiten zelf kunt uittesten. Hierbij kunnen we je adviseren welk maatwerk bij jouw school past. Met onze jarenlange ervaring in het onderwijs, geven wij graag advies over de meest efficiënte onderwijsoplossing.