Apprentice

Jaarboek maken, schoolkrant, app, profielwerkstuk

Over Apprentice XM

Apprentice XM is op zoek naar een PHP Ontwikkelaar! Bekijk hier de vacature.

Portal XM: alle communicatiemiddelen voor uw school
Portal XM is een initiatief van Apprentice XM. Wij zijn gespecialiseerd in communicatiemiddelen voor scholen en kunnen u op maat adviseren en faciliteren bij het ontwikkelen van uw interne en externe communicatiebeleid. Ook voor het drukwerk van communicatiemiddelen kunt u bij Apprentice XM terecht. Inmiddels maken al honderden scholen met succes en naar volle tevredenheid gebruik van Portal XM.

Hoe bereikt u vandaag de dag de leerlingen? Hoe profileert u uw school bij ouders? Doet u dat op papier of digitaal? Met een schoolkrant of een app voor de smartphone? Het antwoord is eenvoudig: met Portal XM, een efficiënte, betaalbare en vooral slimme crossmediale oplossing. Want met Portal XM heeft u voor elk doel de beste communicatiemiddelen voorhanden.

Zoveel doelen, zoveel mogelijkheden
Met Portal XM kan uw school op eenvoudige wijze de meest uiteenlopende communicatiemiddelen realiseren. Van een papieren schoolmagazine, uw eigen schoolagenda tot en met een schoolgids, jaarboek of projectkrant. Ook tal van digitale middelen zijn mogelijk, zoals een website, interactief schoolmagazine, e-nieuwsbrief en een eigen app waarmee u uw leerlingen op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes en roosterwijzigingen.

Alles via één portal
Met een abonnement op Portal XM krijgt uw school toegang tot diverse applicaties waarmee u en uw leerlingen – bijvoorbeeld bij co-creatie van de schoolkrant of hun profielwerkstuk – in duidelijke stappen de gewenste communicatiemiddelen kunnen maken. Met persoonlijke inloggegevens is Portal XM vanaf iedere gewenste plek , mits er een internetverbinding is, bereikbaar. De opzet van Portal XM staat borg voor een professionele en uniforme uitstraling van uw media.