Apprentice

Jaarboek maken, schoolkrant, app, profielwerkstuk

Open dag pakket

Open dag pakket

Met behulp van de app hebben de bezoekers van de open dag alle informatie direct bij de hand.

Het is ieder schooljaar een terugkerend moment, de open dagen. Belangrijk voor een school om de deuren wijd open te zetten voor leerlingen van groep acht van de basisschool en hun ouders/verzorgers. De open dag biedt hen de kans uitgebreid kennis te maken met docenten, leerlingen en de sfeer van de school.
Voor een school is het belangrijk om voldoende aanmeldingen van nieuwe leerlingen te ontvangen. Hoe breng je de visie van school over op de doelgroep en hoe krijg je leerlingen naar een open dag.

Apprentice XM biedt een compleet pakket waarbij de verschillende communicatiemiddelen op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken. Deze communicatiemiddelen zijn zowel voorafgaand aan als tijdens de open dag in te zetten.

Speciaal aanbod
Naast onderstaand pakket, bieden wij u ook de mogelijkheid om alleen de School XM App en het schoolboard af te nemen. Heeft u het drukwerk reeds geregeld? Dan is dit wellicht iets voor u! Voor de speciale prijs van € 550,- ontvangt u het schoolboard én maakt u gebruik van de app. Zo laat u zien dat de school net een stapje verder gaat in het bevorderen van de communicatie naar de toekomstige leerlingen en hun ouders/verzorgers.

Het complete pakket bestaat uit de volgende communicatiemiddelen:

Posters
Vier posters op A1- of A2-formaat. Deze posters kunnen opgestuurd worden naar basisscholen, maar ook op de eigen school opgehangen worden.

App
Een school eigen App, speciaal voor de open dag. Hierin staat de meest actuele informatie voor de leerlingen en ouders/verzorgers. Tevens kunnen er tijdens de open dag en na afloop pushberichten verstuurd worden en kunt u bijvoorbeeld via de poll snel de eerste indruk van de bezoekers te weten komen. Uiteraard kunt u de app ook los van het open dag pakket afnemen, of in combinatie met het schoolboard. Zie hiervoor het speciale aanbod onderaan deze pagina.

Op het schoolboard kunt u bijvoorbeeld posters plaatsen, in de rekjes presenteert u overig drukwerk.

Schoolboard
Multifunctioneel bord inclusief banner met daarop de naam van de school of een andere tekst naar wens. Tevens wordt er op het bord een poster op A1-formaat geplaatst.

Flyers
Een flyer om te verspreiden op bijvoorbeeld basisscholen of in de omgeving van de school. Het gaat hierbij om 500 stuks op A5-formaat.

Magazine
Een magazine in stijl, opgemaakt in de portal van Apprentice XM. Overtuig de aanstaande leerlingen met dit sprankelende magazine van 16 pagina’s, op het formaat 17×24 cm. Het magazine heeft een oplage van 1.000 exemplaren. Het magazine kan aangevuld worden met sjabloonpagina’s in vier verschillende stijlen.

Deze communicatiemiddelen zijn standaard bij het open dagen pakket inbegrepen voor een vaste prijs van € 1.000,- (inclusief btw). Het is uiteraard ook mogelijk om extra posters, leaflets en magazines te bestellen tegen een meerprijs.