Apprentice

Jaarboek maken, schoolkrant, app, profielwerkstuk

Schoolkrant

Portal XM Magazines:
Eenvoudig magazines maken

Een eigen, professioneel ogende schoolkrant met medewerking van de leerlingen, maar ook een maatschappelijke stagekrant, of bijvoorbeeld een (digitale) nieuwsbrief. Hoe realiseer je die op efficiënte en betaalbare wijze? Het antwoord is eenvoudig: met Portal XM. Via deze gebruiksvriendelijke portal realiseert uw school de complete productie: van redactieformule, vorm en inhoud tot en met drukwerk of digitale publicatie. Zo houdt u de schoolkrant in ere, bereikt uw schoolinformatie de juiste mensen en benut u nieuwe communicatiemogelijkheden.

Samenwerking dankzij slimme techniek
Met Portal XM krijgt uw school toegang tot de applicaties om elk gewenst magazine te maken. Ieder geautoriseerd redactielid kan vanaf de eigen computer en op elk moment teksten en foto’s toevoegen en de pagina’s vormgeven. Overleg verloopt via een online prikbord en uw hoofdredacteur of begeleidend docent heeft online continu inzicht wie waar aan werkt en wat de status van elke pagina is. Makkelijker kan niet.

Voor elk doel een magazine

 Schoolkrant
Via onze portal maken uw leerlingen een full colour magazine met professionele uitstraling.

 Maatschappelijke stage magazine
Leerlingen maken een eigen magazine als maatschappelijke stage. Portal XM geeft voorzetten voor de inhoud en tips om een leuk blad te maken.

–  Specials
Wat is er mooier dan een lustrummagazine voor school, een festivalkrant, een speciale uitgave voor de Open Dagen of bijvoorbeeld een reiseditie naar aanleiding van schoolexcursies? Met Portal XM maakt uw school er een uniek document van.

–  Nieuwsbrief
Via onze portal maakt u ook aantrekkelijke (digitale) nieuwsbrieven met alle voordelen van dien, zoals actualiteit, eenvoudige verspreiding en lage kosten.

Bekijk de folder!

 

Schoolkrant