Apprentice

Jaarboek maken, schoolkrant, app, profielwerkstuk

Jaarboek

Via Portal XM kunnen leerlingen of een jaarboekcommissie zelf een aantrekkelijk jaarboek samenstellen. Daar blijft het niet bij. Ook voor een originele eigen schoolagenda of een informatieve schoolgids biedt Portal XM uitkomst.

Jaarboek

Op zoek naar een unieke manier om alle herinneringen van de afgelopen schooljaren te bundelen? Maak een jaarboek! Portal XM maakt het mogelijk dat docenten, leerlingen en ouders eenvoudig een prachtig jaarboek kunnen vormgeven. Een boek vol mooie momenten in tekst en beeld, uitgevoerd naar de wens van de redactie. Met behulp van verschillende sjabloonpagina’s, afbeeldingen en de persoonlijke begeleiding van de medewerkers van Apprentice XM, is het voor iedereen mogelijk om in de online opmaakomgeving een schitterend boek te ontwerpen!

Werkwijze
Na het volgen van een workshop, ga je zelfstandig aan de slag. Met een eigen inlogcode log je in op Portal XM, waar je op elk gewenst moment van de dag werkt aan het boek. Of dit nu met een groepje leerlingen is onder begeleiding van een docent, met de ouderraad of zelfs met alle examenleerlingen; dankzij de instelling van de paginarechten en de rolverdeling van de redactie kan iedereen uit de voeten in de online omgeving. We adviseren en ondersteunen de redactie, maar stimuleren je vooral om er een heel persoonlijk boek van te maken. Uiteraard helpen we je ook herinneren aan de deadline, zodat jullie mooi op tijd de boeken op school ontvangen, klaar om bij de diploma-uitreiking in ontvangst te nemen! Heb je zelf ervaring op het gebied van vormgeving en verzorg je de opmaak liever buiten Portal XM? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Cover LWMogelijkheden
Groot of klein, dik of dun? Afgewerkt met een harde of een zachte omslag? Als redactie kies je zelf welke uitvoering het best bij jullie boek past. Wij adviseren jullie hier ook graag in.
In het boek vind je geen advertenties, maar als jullie dat willen wél felicitaties. Wij bieden jullie de mogelijkheid om mooie woorden van trotse familieleden en vrienden toe te voegen. Een verrassing tot het laatste moment, en het geeft een extra persoonlijk tintje aan het boek!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de voorbeelden voor een speciaal voorproefje op de mogelijkheden. Om het echte jaarboek-gevoel te ervaren komen we graag vrijblijvend bij je langs om te bespreken hoe jij bij de diploma-uitreiking een onvergetelijk cadeau overhandigt!

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Vul onderstaande gegevens in of vraag een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht