Apprentice

Jaarboek maken, schoolkrant, app, profielwerkstuk

Jaaruitgaven

Via Portal XM kunnen leerlingen of een jaarboekcommissie zelf een aantrekkelijk jaarboek samenstellen. Daar blijft het niet bij. Ook voor een originele eigen schoolagenda of een informatieve schoolgids biedt Portal XM uitkomst.

Afscheidsboekje

Onvergetelijk afscheid
Maak een afscheidsboekje voor de leerlingen van groep 8 met daarin een reportage over de repetities van de musical en foto’s van de uitvoering. Interview alle leerlingen kort over hun toekomstideeën en neem verhaaltjes en tekeningen op die leerlingen hebben gemaakt.

Maak het afscheidsboekje compleet met klassenfoto’s, foto’s en uitnodigingen van feestjes van de afgelopen jaren en beelden van sportdagen, excursies, kampen en schoolreisjes. Geef tips om de brugklas te overleven, schrijf iets over de Citotoets, plaats een lijstje van boeken die aansluiten bij het thema of som de voordelen van de middelbare school op: uitzoeken van schoolspullen, een nieuwe agenda, ieder uur een nieuwe juf of meester.

Een afscheidsboek kan worden uitgevoerd in diverse formaten, verschillende papiersoorten en afwerkingen. Er zijn geen beperkingen aan het aantal pagina’s. Een eigen boekje is een onvergetelijk afscheid voor leerlingen die naar de middelbare school gaan.

Klik hier voor inspiratie en tips!