Apprentice

Jaarboek maken, schoolkrant, app, profielwerkstuk

Jaarboek

Via Portal XM kunnen leerlingen of een jaarboekcommissie zelf een aantrekkelijk jaarboek samenstellen. Daar blijft het niet bij. Ook voor een originele eigen schoolagenda of een informatieve schoolgids biedt Portal XM uitkomst.

Afscheidsboekje

Maak een onvergetelijk afscheidsboekje voor de leerlingen van groep 8!
Bijna is het zover, de leerlingen van groep 8 gaan naar de middelbare school! Wat gaat de tijd snel, in acht jaar tijd zijn de kinderen uitgegroeid tot volwaardige tieners. Als aandenken aan deze leuke basisschoolperiode is het natuurlijk geweldig om de leerlingen te verrassen met een onvergetelijk en speciaal afscheidscadeau!

Afscheidsboekjes groep 8

Het ultieme afscheidscadeau voor groep 8
Bij Apprentice XM maak je samen met de ouders of leerlingen in de portal eenvoudig een afscheidsboekje voor alle kinderen van groep 8. Zo’n eigen boekje is uniek en zorgt voor een blijvende herinnering aan de jaren op de basisschool. Hoe leuk is het om jaren later het boekje weer door te nemen of oud-klasgenoten tegen te komen en terug te vallen op dit afscheidscadeau?

Ontwerp een glossy boekje
Vraag kosteloos een account aan en gebruik de online editor ‘Portal XM’ om het afscheidsboekje er glossy en feestelijk uit te laten zien. In de portal staan verschillende sjablonen om je op weg te helpen, maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag met de vormgeving. Het boekje is een eenmalige uitgave, dus je zit niet vast aan een contract. De enige kosten die je hebt zijn de printkosten, deze zijn afhankelijk van de wensen (afwerking en formaat) en het aantal pagina’s. Je hebt al zo’n fraai afscheidscadeau vanaf € 6,95!

Klik hier voor tips en inspiratie!

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Maak uw keuze (verplicht)
 Ik wil graag meer informatie over het maken van een afscheidsboekje. Ik wil graag een gratis account en starten met het ontwerpen van een afscheidsboekje.

Opmerkingen